web analytics

Fat Burning Foods - Fat Burning Secrets

Fat Burn Workouts - 5 Fat Burning Exercises For The Stomach That Works

Does Walking Burn Fat Bodybuilding

How to NOT Lose Muscle while Cutting

Pierderea de greutate nu este la fel ca pierderea de grăsime. Pierderea de greutate nu înseamnă neapărat că ți se îmbunătățește compoziția corporală. Asta din cauză că o parte din acea greutate pierdută ar putea fi, de fapt, masă musculară. Sunt sigur că nu vrei asta. Nu vrei să ajungi gras fără mușchi. Pentru a menține masa musculară în perioada de slăbire, trebuie să faci aceste patru lucruri: 1) Trebuie să ai un deficit caloric moderat. 2) Trebuie să menții intensitatea de antrenament. 3) Trebuie să consumi destule proteine. 4) Fă cardio în cantitate moderată. Vom aborda toate acestea pe rând.

Pentru început, să vă arăt ierarhia importanței pentru perioada de slăbire. Aceasta este. Din câte puteți vedea, la baza piramidei sunt caloriile. Ele sunt cele mai importante, pentru că determină cât de repede pierzi greutate. Un deficit caloric bine stabilit restricționează doar energia necesară pentru ați forța corpul să ardă grăsime, dar nu destulă pentru a interfera cu recuperarea și creșterea musculară. Asta, de obicei, reprezintă un deficit de 20 25% sub caloriile pentru menținere. Totuși, există o excepție.

Începătorii supraponderali pot folosi un deficit mai mare și tot vor pune mușchi în perioada de slăbire. Experiența de antrenament face o mare diferență. Dar dacă deja ai masă musculară bine dezvoltată, nu îți poți permite să ai un deficit mai mare de 25%. Va afecta sinteza proteică în mod negativ și îți va reduce forța la sală. Asta ne trimite către următorul aspect. Antrenamentul pentru forță. Antrenamentul pentru forță este cel mai important factor pentru a menține masa musculară în perioada de slăbire. Antrenamentul cu greutăți semnalizează că mușchiul trebuie păstrat, chiar dacă ești întrun deficit caloric mare și ai o doză mică de proteine.

Intensitatea, greutățile de pe bară, contează cel mai mult. Mușchii au fost forțați să se adapteze până la nivelul actual de antrenamentul cu greutăți mari. Dacă elimini sau reduci stimulul care a cauzat adaptarea, creșterea musculară, vei pierde, de asemenea, adaptarea. Conform lui Lyle McDonald, îți poți menține toată masa musculară chiar dacă îți reduci volumul cu două treimi, atât timp cât păstrezi aceeași intensitate. Altfel spus, ai putea menține volumul și frecvența la același nivel, dar dacă scazi intensitatea, vei pierde masă musculară. De asta, este o greșeală să te antrenezi cu multe repetări atunci când slăbești. Acestea sunt recomandările referitoare la antrenamentul pentru forță: 1) Dacă acum nu te antrenezi cu greutăți, începe!

Nu numai că vei putea menține masa musculară, vei pune, de asemenea. 2) Dacă te antrenezi de câteva luni sau câțiva ani, păstreazăți antrenamentul la fel. Nu este nevoie să faci ajustări când slăbești, dacă nu îți scade forța. Următorul aspect. Obține destule proteine. Acum câteva luni, eu și Greg am făcut un tutorialclip cu Eric Helms. A studiat cerințele de proteine pentru atleți cu puțină grăsime corporală, la deficit. La fel ca noi.

A descoperit că un interval de 2.2 2.9 grame de proteine per kg de masă corporală este cantitatea ideală pentru perioada de slăbire. Bineînțeles, ai putea menține sau pune mușchi folosind o doză mai mică de proteine, dar, probabil nu la fel de bine pe cât se poate. Și ultimul aspect, nu face mult cardio. Personal, nu sunt un fan al exercițiilor cardio. Condiționarea mea este foarte slabă, de fapt. Singura formă de cardio pe care o fac este mersul. Dar acum, în timpul iernii, nici asta nu mai fac în mod consistent. Adevărul este că poți pierde grăsime fără a face cardio deloc. Doar trebuie să ai acel deficit caloric.

Copyright 2006-2016 © © 2017 Fat Burning Foods | All rights reserved. Site Disclaimer: This site is designed for educational purposes only and is not engaged in rendering medical advice or professional services. If you feel that you have a health problem, you should seek the advice of your Physician or health care Practitioner Frontier Theme